De Poort | Bleiswijk

Just Kiddies de Poort is een kleinschalige naschoolse opvang. De opvang vindt plaats binnen het schoolgebouw van de Poort in een gezellig lokaal.

De buitenschoolse opvang van Just Kiddies is er voor kinderen van vier tot twaalf jaar, na school. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is: we spelen veel buiten maar hebben binnen ook veel spellen en activiteiten.
Kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken in een hoekje. Want voorop staat dat naschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij Just Kiddies de Poort? Neem dan gerust contact op met onze pedagogisch medewerkers en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding.

Openingstijden

Openingstijden 15.00 tot 18.30 uur en in schoolvakanties van 8.30-18.30 (vanaf 7.30 ook mogelijk).

De locatie

Een Impressie

Tarieven

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan kinderopvang.

Het uurtarief voor BSO bij Just Kiddies de Poort is € 6,59. Extra opvang en vakantie opvang is tegen het geldende uurtarief.

Openingstijden tot 18.00 uur en in schoolvakanties van 8.30-18.00 (vanaf 7.30 ook mogelijk).

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.

Vakantie opvang (inclusief roostervrije dagen)

Vakantie opvang bieden wij op maat aan, op basis van het aantal weken vakantie opvang dat u wenst. Voor een berekening kunt u mailen naar: simone@justkiddies.nl

Oudercommissie

Just Kiddies wil graag dat ouders een stuk verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit van de kinderopvang te bewaken en te verbeteren. Elke vestiging van Just Kiddies heeft daarom ook een oudercommissie die ons adviseert bij belangrijke onderwerpen betreffende de kinderopvang. De oudercommissie behartigt de gemeenschappelijke belangen van ouders.

Contact

Om kennis te maken met  BSO De Poort vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste leidsters die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan! Neemt u gerust contact op met Simone Halters via de onderstaande vestigingsgegevens:

CBS de Poort

Dorpsstraat 44

2665 BJ Bleiswijk

Email: kirsten@justkiddies.nl