Sport BSO Leiden

Just Kiddies Sport BSO Leiden. Met een ervaren team van pedagogisch medewerkers bieden wij dagelijks na school een gevarieerd programma van knutselen, sport en spelletjes.

Door middel van workshops kunnen kinderen kennismaken met diverse sporten, zoals onder andere judo, dansen, voetbal. Kom eens een kijkje nemen en ervaar de grote en gezellige buiten- en binnenruimte van de Vlindertuin. En natuurlijk kan uw kind ook eens vrijblijvend komen spelen.

Het Team

Susan
Susan
Jaimy
Jaimy

Activiteiten

De activiteiten op de locatie

Just Kiddies biedt kinderopvang met thuisgevoel. En dus kunnen we jaarlijkse activiteiten zoals de komst van Sinterklaas niet aan ons voorbij laten gaan. Onze activiteiten of thema’s zijn sterk verbonden met de seizoenen. Hieronder vindt u een scala aan activiteiten waar de kinderen van Just Kiddies zich het hele jaar op verheugen.

Ook organiseert Just Kiddies per halfjaar een ouderavond gericht op een specifiek onderwerp waar ouder(s)/verzorger(s) mee te maken hebben, zowel bij Just Kiddies of als ouders/verzorger zijnde. Zo organiseren we jaarlijks een EHBO cursus en andere gerelateerde onderwerpen over kinderen. De ouderavonden worden altijd zeer goed bezocht.

  • Carnavalsmiddag
  • Het Paasontbijt
  • De Just Kiddies Sportdag
  • Een dagje naar de kinderboerderij
  • De Opa & Oma BBQ
  • Sint Maarten
  • Een dagje naar het bos
  • Poppenkastvoorstelling
  • Het bezoek van Sinterklaas
  • Het Kerstontbijt

Openingstijden

Wij halen op schooldagen de kinderen op van de scholen in Stevenshof. Wij zijn tot 18.30 uur geopend. Tijdens vakanties zijn wij hele dagen open, van 7.30 tot 18.30 uur.

De locatie

Een Impressie

Tarieven

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan naschoolse opvang in 2019.

Het uurtarief voor BSO bij Just Kiddies is € 6,80. Extra opvang en vakantie opvang is tegen het geldende uurtarief.

Openingstijden tot 18.30 uur en in schoolvakanties van 7.30-18.30.

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.

Hieronder kunt u zien welke maandelijkse tarieven Just Kiddies hanteert in verhouding tot het aantal middagen naschoolse opvang .

Zonder vakantie opvang

Middagen Tarief per maand
1 € 90,-
2 € 181,-
3 € 271,-
4 € 361,-
5 € 452,-

Vakantie opvang 

Vakantie opvang en opvang tijdens roostervrije dagen bieden wij op maat aan, op basis van het aantal weken vakantie opvang dat u wenst. Voor een berekening kunt u mailen naar: simone@justkiddies.nl

Oudercommissie

Just Kiddies wil graag dat ouders een stuk verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit van de kinderopvang te bewaken en te verbeteren. Elke vestiging van Just Kiddies heeft daarom ook een oudercommissie die ons adviseert bij belangrijke onderwerpen betreffende de kinderopvang. De oudercommissie behartigt de gemeenschappelijke belangen van ouders.

Just Kiddies Vlindertuin
E-mailadres: vlindertuin.oc@gmail.com

GGD Rapporten

Klik hier voor de GGD rapporten van deze locatie.

GGD Rapport 2019
GGD Rapport 2018
GGD Rapport 2017
GGD Rapport 2017

Contact

Om kennis te maken met BSO De Vlindertuin vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste leidsters die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan! Neemt u gerust contact op met Simone Halters via de onderstaande vestigingsgegevens:

Just Kiddies Sport BSO Leiden
Turkooislaan 131
2332RK Leiden
Telefoonnummer:
E-mail: simone@justkiddies.nl

KVK nummer: 61197726
LRK nummer: 909036962