Kinderdagverblijf Aalsmeer

Bij kinderdagverblijf en BSO Just Kiddies Aalsmeer bieden we dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen vanaf 4 jaar. De locatie is ideaal bereikbaar bij Studio Aalsmeer, nabij diverse uitvalswegen en openbaar vervoer.

Just Kiddies Aalsmeer is een ruim en gezellig kinderdagverblijf en BSO waar kinderen zich meteen thuis voelen. Ze hebben alle ruimte om lekker vrij te spelen en te ravotten. Met veel thema hoeken en het kook eiland voor de BSO kinderen maken we elke dag tot een feest!

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Just Kiddies ligt naast Studio Aalsmeer en heeft veel ruimte zowel buiten als binnen. We hebben in totaal vier groepen: een babygroep (0 – 2), een peutergroep (2 – 4), een verticale groep (0 – 4) en de BSO (4 – 12).

De groepen hebben hun eigen groepsruimten, maar we spelen ook regelmatig met z’n allen in de hal waar veel ruimte is om te rennen, springen en spelen. Baby’s kunnen kruipen door een rups en gymmen op de matten. Peuters kunnen spelen met een winkeltje en kassa of rustig op de kussens liggen en een boekje lezen.

De buitenruimte heeft twee gedeeltes, een verhard en een onverhard gedeelte, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De tuin is omringd met een afsluitbaar hek. De centrale hal van het pand wordt vaak gebruikt voor specifieke activiteiten. En als het te slecht weer is om buiten te spelen, is het binnen speellokaal het alternatief.

In deze vestiging is ruimte voor 4 groepen, een groep van 0-2, een groep van 2-4, een verticale groep van 0-4 en de BSO 4 – 12 , die gekenmerkt worden door de huiselijke inrichting. De BSO heeft meerdere grote ruimtes, een apart lokaal waar we veel binnensporten kunnen doen, en een keuken waar de kinderen ook zelf kunnen koken.

De groepsruimtes hebben door het kleurgebruik een vrolijke en warme uitstraling zodat de kinderen zich helemaal thuis voelen. Uiteraard is er voor alle leeftijdscategorieën voldoende uitdagend speelgoed aanwezig en er is gedurende de dag veel ruimte voor activiteiten, spel en expressie.

De buitenruimte is groot en biedt veel mogelijkheden door de speeltoestellen, het grasveld om te voetballen en de grote zandbak. De babygroep heeft een eigen afgeschermde buitenruimte.

Het Team

Miranda
Miranda
Natasja
Natasja

Activiteiten

De activiteiten op de locatie

Just Kiddies biedt kinderopvang met thuisgevoel. En dus kunnen we jaarlijkse activiteiten zoals de komst van Sinterklaas niet aan ons voorbij laten gaan. Onze activiteiten of thema’s zijn sterk verbonden met de seizoenen. Hieronder vindt u een scala aan activiteiten waar de kinderen van Just Kiddies zich het hele jaar op verheugen.

Ook organiseert Just Kiddies per halfjaar een ouderavond gericht op een specifiek onderwerp waar ouder(s)/verzorger(s) mee te maken hebben, zowel bij Just Kiddies of als ouders/verzorger zijnde. Zo organiseren we jaarlijks een EHBO cursus en andere gerelateerde onderwerpen over kinderen. De ouderavonden worden altijd zeer goed bezocht.

 • Carnavalsmiddag
 • Het Paasontbijt
 • De Just Kiddies Sportdag
 • Een dagje naar de kinderboerderij
 • De Opa & Oma BBQ
 • Sint Maarten
 • Een dagje naar het bos
 • Poppenkastvoorstelling
 • Het bezoek van Sinterklaas
 • Het Kerstontbijt

Openingstijden

Just Kiddies is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Ook is mogelijk om gebruik te maken van de verlengde openingstijden, namelijk van 07:00 tot 19:00 uur. Ouders kunnen zelf een keuze maken of ze van de verlengde openingstijden gebruik willen maken, als ze deze niet nodig hebben, betalen ze hier dus ook niet voor.

Uitzonderingen zijn wel de algemeen vastgestelde feestdagen:

 • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
 • Nieuwjaarsdag
 • Pasen (eerste en tweede paasdag)
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
 • Koningsdag
 • Overige door de overheid erkende nationale feest- en gedenkdagen.

De locatie

Een Impressie

Tarieven

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan kinderopvang.

Het uurtarief voor kinderopvang bij Just Kiddies in 2019 is € 7,41. Extra opvang is tegen het geldende uurtarief. Het standaard aantal uren opvang per dag is 11 uur, van 07.30 uur tot 18.30 uur. U kunt ook afwijken van de standaard 11 uren, tegen het flexibele uurtarief € 8,30. Openingstijden zijn mogelijk van 07.00 uur tot 19.00, alleen indien dit van tevoren wordt aangegeven.

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.

Hieronder kunt u zien welke maandelijkse tarieven Just Kiddies hanteert in verhouding tot het aantal dagdelen.

Dagdelen bij Just Kiddies zijn ochtenden (07.30 uur tot 13.00 uur) en middagen (13.00 uur tot 18.30 uur).

 Prijzen 2019

Dagdelen Tarief per maand kindje
2 € 354,-
3 € 531,-
4 € 708,-
5 € 885,-
6 € 1.062,-
7 € 1.239,-
8 € 1.416,-
9 € 1.593,-
10 € 1.769,-

Oudercommissie

Just Kiddies wil graag dat ouders een stuk verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit van de kinderopvang te bewaken en te verbeteren. Elke vestiging van Just Kiddies heeft daarom ook een oudercommissie die ons adviseert bij belangrijke onderwerpen betreffende de kinderopvang. De oudercommissie behartigt de gemeenschappelijke belangen van ouders.

Just Kiddies Bestfriends Aalsmeer

Contact

Om kennis te maken met kinderdagverblijf en BSO Just Kiddies Aalsmeer vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste leidsters die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf en de BSO. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is.

Ons uurtarief in 2018 voor de BSO is 7,55 euro per uur, zowel voor naschoolse als vakantie opvang. U kunt zelf kiezen hoeveel weken vakantie opvang u nodig heeft en hoeveel gebruik u wilt maken van opvang tijdens roostervrije dagen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan! Neemt u gerust contact op met Natasja of Miranda via de onderstaande vestigingsgegevens:

Just Kiddies Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Telefoonnummer: 06-51 1917 52
E-mail: aalsmeer@justkiddies.nl

KVK nummer:
LRK nummer KDV:  141774332
LRK nummer BSO: 210716927