De Lachende Leeuwtjes | Kinderdagverblijf Berkel en Rodenrijs

Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes is een kleinschalig kinderdagverblijf dat vanaf 1 januari 2011 zijn deuren heeft geopend onder leiding van Natasa Adler en Nick van Wordragen.

Natasa Adler is de vestigingsmanager en heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang. Nick van Wordragen daarentegen is een echte ondernemer die de mogelijkheid zag om samen met Natasa Adler de behoefte aan kleinschalige kinderopvang in Berkel en Rodenrijs te voorzien. Samen zijn ze een goed team en is Natasa Adler het aanspreekpunt op de groep voor ouders/verzorgers van de kinderen maar ook voor de pedagogisch medewerkers.

Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes is op dit moment de enige vestiging in Berkel en Rodenrijs van Just Kiddies. Aandacht voor het kind staat geheel centraal bij Just Kiddies want daar draait het natuurlijk allemaal om.

Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes is een franchisevestiging en straalt een warme en huiselijke sfeer uit waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand.

De vestiging biedt opvang aan 2 groepen met 24 kinderen per dag, in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. De vestiging hanteert zogenoemde horizontale  groepen: hier speelt en groeit je kind op met kinderen in dezelfde leeftijdsfase. Bij de groep de Bolle Beren spelen de kinderen van 0-2 jaar en bij de Lachende Leeuwtjes de peuters vanaf 2 jaar tot 4 jaar.

Achter het pand ligt een afgesloten tuin waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Daarnaast biedt de omgeving volop gelegenheid om er met bolderkarren op uit te trekken.

Het team dat iedere dag weer klaarstaat voor de kinderen, bestaat uit een groep lieve, creatieve en vrolijke pedagogisch medewerksters en willen u graag verwelkomen als u eens op bezoek wilt komen.

Het Team

Natasa
Natasa
Ciska
Ciska
Henny
Henny
Linda
Linda
Linsey
Linsey
Danielle
Danielle
Shirley
Shirley
Kai
Kai
Nikki
Nikki
Marouscha
Marouscha
 • Carnavalsmiddag
 • Het Paasontbijt
 • De Just Kiddies Sportdag
 • Een dagje naar de kinderboerderij
 • De Opa & Oma BBQ
 • Sint Maarten
 • Een dagje naar het bos
 • Poppenkastvoorstelling
 • Het bezoek van Sinterklaas
 • Het Kerstontbijt

Activiteiten

De activiteiten op de locatie

Just Kiddies biedt kinderopvang met thuisgevoel. En dus kunnen we jaarlijkse activiteiten zoals de komst van Sinterklaas niet aan ons voorbij laten gaan. Onze activiteiten of thema’s zijn sterk verbonden met de seizoenen. Hieronder vindt u een scala aan activiteiten waar de kinderen van Just Kiddies zich het hele jaar op verheugen.

Ook organiseert Just Kiddies per kwartaal een ouderavond gericht op een specifiek onderwerp waar ouder(s)/verzorger(s) mee te maken hebben, zowel bij Just Kiddies of als ouders/verzorger zijnde. Zo organiseren we jaarlijks een EHBO cursus en andere gerelateerde onderwerpen over kinderen. De ouderavonden worden altijd zeer goed bezocht.

Openingstijden

Just Kiddies is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Uitzonderingen zijn wel de algemeen vastgestelde feestdagen:

 • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
 • Nieuwjaarsdag
 • Pasen (eerste en tweede paasdag)
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
 • Koningsdag
 • Overige door de overheid erkende nationale feest- en gedenkdagen.

De locatie

Een Impressie

Tarieven

Tarieven Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes 2020

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan kinderopvang.

Het uurtarief voor kinderopvang bij Just Kiddies is € 8,34. Extra opvang is tegen het geldende uurtarief.

Het aantal uren opvang per dag is 11 uur, van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.

Hieronder kunt u zien welke maandelijkse tarieven Just Kiddies hanteert in verhouding tot het aantal dagdelen.

Dagdelen bij Just Kiddies zijn ochtenden (07.30 uur tot 13.00 uur) en middagen (13.00 uur tot 18.30 uur).

Dagdelen Tarief per maand kindje
2 € 397,-
3 € 596,-
4 € 794,-
5 € 993,-
6 € 1.192,-
7 € 1.390,-
8 € 1.589,-
9 € 1.788,-
10 € 1.986,-

Oudercommissie

Just Kiddies wil graag dat ouders een stuk verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit van de kinderopvang te bewaken en te verbeteren. Elke vestiging van Just Kiddies heeft daarom ook een oudercommissie die ons adviseert bij belangrijke onderwerpen betreffende de kinderopvang. De oudercommissie behartigt de gemeenschappelijke belangen van ouders.

Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes
E-mailadres: oc.justkiddiesberkel@gmail.com

Contact

Om kennis te maken met kinderdagverblijf Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes, vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door Natasa Adler, die u tijdens dit gesprek informatie geeft over het kinderdagverblijf en uw vragen kan beantwoorden onder het genot van een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan! Neemt u gerust contact op met vestigingsmanager Natasa Adler via de onderstaande vestigingsgegevens:

Just Kiddies de Lachende Leeuwtjes
Wilhelminastraat 6
2651 DL Berkel en Rodenrijs
Telefoonnummer: 010 – 519 92 07
E-mail: delachendeleeuwtjes@justkiddies.nl

KVK nummer: 50423959
LRK nummer: 228492397