Dorpsstraat | Kinderdagverblijf Bleiswijk

Kinderdagverblijf Bleiswijk Dorpsstraat

Just Kiddies de Dorpsstraat is een sfeervol kleinschalig kinderdagverblijf dat gelegen is midden in het centrum van Bleiswijk tegenover het zorghotel.

Deze vestiging is de tweede vestiging van Just Kiddies. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een authentiek pand waarbij veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven, waardoor het pand heel gezellig en knus oogt. Het pand is in 1947 in gebruik genomen als huisartsenpraktijk. Het toen al fraaie pand had voldoende ruimte voor een huisartsenpraktijk, de apotheek en een gezin.
In 2005 heeft Just Kiddies zijn deuren geopend en betreft het een ideale vestiging voor een kinderdagverblijf waarbij een grote buitenspeelplaats achter het pand gelegen ligt.

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij Just Kiddies de Dorpsstraat? Neem dan gerust contact op met een van de pedagogisch medewerksters en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand. U kunt ook een mail sturen naar: simone@justkiddies.nl.

De vestiging bestaat uit drie horizontale groepen voor maximaal 32 kindplaatsen. Zo kunnen er op elke groep leeftijdsgerichte activiteiten met de kinderen gedaan worden. Op de groep met de jongste kinderen: De Malle Muisjes, met maximaal 8 kinderen, is het karakter van de dag heel verzorgend. Naast de zorgelementen, speelt de motorische ontwikkeling een belangrijke rol. De oudere kinderen doorlopen veel sociale en cognitieve stappen in de ontwikkeling. Belangrijk is dat ieder kind het aanbod van speelgoed en spelmateriaal krijgt, dat aansluit bij zijn/haar ontwikkeling.

Op de begane grond bevinden zich de dreumesgroep: De Dolle Dolfijntjes, maximaal 10 kindjes en de peutergroep: De Koele Kikkertjes met maximaal 14 kinderen. Door middel van het open deuren beleid kunnen beide groepen bij elkaar spelen. De gehele eerste verdieping van het pand is ingericht voor de babygroep, hierdoor ontstaat er een constante rust wat baby’s nodig hebben. Direct gelegen aan de babygroep bevindt zich een mooi terras, waar de baby’s veilig en heerlijk in de zomer buiten kunnen zijn.

Activiteiten

De activiteiten op de locatie

Just Kiddies biedt kinderopvang met thuisgevoel. En dus kunnen we jaarlijkse activiteiten zoals de komst van Sinterklaas niet aan ons voorbij laten gaan. Onze activiteiten of thema’s zijn sterk verbonden met de seizoenen. Hieronder vindt u een scala aan activiteiten waar de kinderen van Just Kiddies zich het hele jaar op verheugen.

Ook organiseert Just Kiddies per halfjaar een ouderavond gericht op een specifiek onderwerp waar ouder(s)/verzorger(s) mee te maken hebben, zowel bij Just Kiddies of als ouders/verzorger zijnde. Zo organiseren we jaarlijks een EHBO cursus en andere gerelateerde onderwerpen over kinderen. De ouderavonden worden altijd zeer goed bezocht.

 • Carnavalsmiddag
 • Het Paasontbijt
 • De Just Kiddies Sportdag
 • Een dagje naar de kinderboerderij
 • De Opa & Oma BBQ
 • Sint Maarten
 • Een dagje naar het bos
 • Poppenkastvoorstelling
 • Het bezoek van Sinterklaas
 • Het Kerstontbijt

Openingstijden

Just Kiddies is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Ook is mogelijk om gebruik te maken van de verlengde openingstijd, namelijk vanaf 07.00 uur. Ouders kunnen zelf een keuze maken of ze van de verlengde openingstijd gebruik willen maken, als ze deze niet nodig hebben, betalen ze hier dus ook niet voor.

Uitzonderingen zijn wel de algemeen vastgestelde feestdagen:

 • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
 • Nieuwjaarsdag
 • Pasen (eerste en tweede paasdag)
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
 • Koningsdag
 • Overige door de overheid erkende nationale feest- en gedenkdagen.

De locatie

Tarieven

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan kinderopvang.

Het uurtarief voor kinderopvang bij Just Kiddies in 2019 is € 7,98. Extra opvang is tegen het geldende uurtarief.

Het standaard aantal uren opvang per dag is 11 uur, van 07.30 uur tot 18.30 uur. Openingstijden zijn mogelijk van 07.00 uur tot 19.00, alleen indien dit van tevoren wordt aangegeven. U kunt ook afwijkende breng- en haaltijden afspreken, dan geldt een flexibel uurtarief van € 8,43,- per uur. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een 40- of 46 weken rooster.

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.

Hieronder kunt u zien welke maandelijkse tarieven Just Kiddies hanteert in verhouding tot het aantal dagdelen.

Dagdelen bij Just Kiddies zijn ochtenden (07.30 uur tot 13.00 uur) en middagen (13.00 uur tot 18.30 uur).

 Prijzen 2019

Dagdelen Tarief per maand kindje
2 € 380,-
3 € 570,-
4 € 760,-
5 € 950,-
6 € 1.140,-
7 € 1.330,-
8 € 1.520,-
9 € 1.710,-
10 € 1.900,-

Oudercommissie

Just Kiddies wil graag dat ouders een stuk verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit van de kinderopvang te bewaken en te verbeteren. Elke vestiging van Just Kiddies heeft daarom ook een oudercommissie die ons adviseert bij belangrijke onderwerpen betreffende de kinderopvang. De oudercommissie behartigt de gemeenschappelijke belangen van ouders. Het mailadres van de oudercommissie is:

OCdorpsstraat@gmail.com 

Contact

Om kennis te maken met kinderdagverblijf Just Kiddies de Dorpsstraat vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste leidsters die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Via het contactformulier kunt u ook aangeven op welke dag u een kijkje zou willen nemen.

Wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact op met een van de pedagogisch medewerksters en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand.

Just Kiddies de Dorpsstraat
Dorpsstraat 12
2665 BJ Bleiswijk
Telefoonnummer: 010 – 226 24 77
E-mail: dorpsstraat@justkiddies.nl

KVK nummer: 27314780
LRK nummer: 961420790