Hoekeindseweg | Kinderdagverblijf Bleiswijk

Kinderdagverblijf Bleiswijk Hoekeindseweg

Just Kiddies de Hoekeindseweg is de eerste vestiging die geopend is door Just Kiddies in Bleiswijk. De vestiging is een prachtig authentieke vrijstaande villa aan de Hoekeindseweg 81/81a, grenzend aan Bergschenhoek.

Achter de villa is sinds januari 2010 nog een deel bijgebouwd zodat de gehele vestiging gelijkvloers is. De villa en het deel dat erbij is gebouwd wordt verbonden met elkaar door middel van een grote buitenspeelplaats. In verband met de veiligheid is er een hekwerk rondom de buitenspeelplaats en de vestiging geplaatst, afgewisseld met natuurlijke begroeiing. Op deze manier kunnen de kinderen zich niet buiten de buitenspeelplaats begeven en is er geen toetreding van buitenaf mogelijk.

Daarnaast hebben ouders/verzorgers de mogelijkheid om tot aan de entreeruimte van de vestiging te rijden. Hierdoor nemen we de veiligheid in acht en is het erg prettig voor ouders, zeker met slecht weer.

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij Just Kiddies de Hoekeindseweg? Neem dan gerust contact op met onze pedagogisch medewerkers en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand.

In deze vestiging is ruimte voor 3 groepen; babygroep (0 – 2) Peutergroep (2 – 4) en een verticale groep (0 – 4), maximaal 36 kindplaatsen, die gekenmerkt worden door de huiselijke inrichting. Één groep betreft een echte babygroep waar maximaal 8 kinderen geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn de overige 2 groepen verticale groepen.
Alle groepen kijken door middel van de tuin op elkaar uit. De groepsruimtes hebben door het kleurgebruik een zachte en warme uitstraling zodat de kinderen zich helemaal thuis voelen. Uiteraard is er voor alle leeftijdscategorieën voldoende uitdagend speelgoed aanwezig en er is gedurende de dag veel ruimte voor activiteiten, spel en expressie.

Activiteiten

De activiteiten op de locatie

Just Kiddies biedt kinderopvang met thuisgevoel. En dus kunnen we jaarlijkse activiteiten zoals de komst van Sinterklaas niet aan ons voorbij laten gaan. Onze activiteiten of thema’s zijn sterk verbonden met de seizoenen. Hieronder vindt u een scala aan activiteiten waar de kinderen van Just Kiddies zich het hele jaar op verheugen.

Ook organiseert Just Kiddies per halfjaar een ouderavond gericht op een specifiek onderwerp waar ouder(s)/verzorger(s) mee te maken hebben, zowel bij Just Kiddies of als ouders/verzorger zijnde. Zo organiseren we jaarlijks een EHBO cursus en andere gerelateerde onderwerpen over kinderen. De ouderavonden worden altijd zeer goed bezocht.

 • Carnavalsmiddag
 • Het Paasontbijt
 • De Just Kiddies Sportdag
 • Een dagje naar de kinderboerderij
 • De Opa & Oma BBQ
 • Sint Maarten
 • Een dagje naar het bos
 • Poppenkastvoorstelling
 • Het bezoek van Sinterklaas
 • Het Kerstontbijt

Openingstijden

Just Kiddies is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Ook is mogelijk om gebruik te maken van de verlengde openingstijd, namelijk vanaf 07:00 uur. Ouders kunnen zelf een keuze maken of ze van de verlengde openingstijd gebruik willen maken, als ze deze niet nodig hebben, betalen ze hier dus ook niet voor.

Uitzonderingen zijn wel de algemeen vastgestelde feestdagen:

 • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
 • Nieuwjaarsdag
 • Pasen (eerste en tweede paasdag)
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
 • Koningsdag
 • Overige door de overheid erkende nationale feest- en gedenkdagen.

De locatie

Tarieven

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan kinderopvang in 2019.

Het uurtarief voor kinderopvang bij Just Kiddies is € 7,98. Extra opvang is tegen het geldende uurtarief.

Het standaard aantal uren opvang per dag is 11 uur, van 07.30 uur tot 18.30 uur. Mocht u afwijkende breng- en haaltijden willen afspreken, dan kan dat tegen het flexibele tarief van€ 8,43 per uur. Openingstijden zijn mogelijk van 07.00 uur tot 19.00, alleen indien dit van tevoren wordt aangegeven. Ook zijn er mogelijkheden van een 40- of een 46 weken rooster.

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.

Hieronder kunt u zien welke maandelijkse tarieven Just Kiddies hanteert in verhouding tot het aantal dagdelen.

Dagdelen bij Just Kiddies zijn ochtenden (07.30 uur tot 13.00 uur) en middagen (13.00 uur tot 18.30 uur).

 Prijzen 2019

Dagdelen Tarief per maand kindje
2 € 380,-
3 € 570,-
4 € 760,-
5 € 950,-
6 € 1.140,-
7 € 1.330,-
8 € 1.520,-
9 € 1.710,-
10 € 1.900,-

Oudercommissie

Just Kiddies wil graag dat ouders een stuk verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit van de kinderopvang te bewaken en te verbeteren. Elke vestiging van Just Kiddies heeft daarom ook een oudercommissie die ons adviseert bij belangrijke onderwerpen betreffende de kinderopvang. De oudercommissie behartigt de gemeenschappelijke belangen van ouders.

Just Kiddies de Hoekeindseweg
E-mailadres: ochoekeindseweg@gmail.com

Contact

Om kennis te maken met kinderdagverblijf Just Kiddies de Hoekeindseweg vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste leidsters die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan! Neemt u gerust contact op met Simone Halters via de onderstaande vestigingsgegevens:

Just Kiddies de Hoekeindseweg
Hoekeindseweg 81/81a
2665 KB Bleiswijk
Telefoonnummer: 010 – 529 83 01 of 06-139 41 319
E-mail: hoekeindseweg@justkiddies.nl

KVK nummer: 27314780
LRK nummer: 175064210